Personal

om oss i media

Michaela Nemes Dorsell

Michaela Nemes Dorsell är Legitimerad Optiker med kontaktlinsbehörighet och har en Master of Science i Klinisk Optometri från City University, London. Detta är en flerårig vidareutbildning inom ögonundersökningar och ögonhälsovård. Med sina kunskaper kan hon göra långt mer än en vanlig synundersökning och har även de mest avancerade instrumenten för att kunna göra en grundlig undersökning av hela ögat.

Du kan boka tid hos Michaela utan remiss och får snabbt veta hur dina ögon mår.

 

MonicazeRender

Monica Ferrato Sandén

Monica är utbildad undersköterska och jobbade många år på Akutmedicin, Danderyds sjukhus. Sedan 2005 är hon utbildad Optometritekniker och även diplomerad glasögonstylist. Monica har jobbat fram till 2017 på Karolinska institutet som lärarassistent på Klinisk Neurovetenskap/Optikerutbildningen.

Glasögon är inte längre bara ett synhjälpmedel utan dessutom en modeaccessoar. Vi har ett stort urval av bågar. Låt Monica ge dig personlig service och hjälp att hitta dem perfekt glasögonen.

 

Vi sätter dina behov först och hjälper dig och din syn på bästa sätt. Kom gärna in på en kopp kaffe och justera dina bågar utan kostnad. Vi ger dig det lilla extra

Vårt mål är bästa möjliga ögonhälsa för dig!